مطابق دستور الله در قرآن، هر صید دریا حلال است:
أُحِلَّ لَكُمْ صَيْدُ الْبَحْرِ وَطَعَامُهُ مَتَاعًا لَّكُمْ وَلِلسَّيَّارَةِ وَحُرِّمَ عَلَيْكُمْ صَيْدُ الْبَرِّ مَا دُمْتُمْ حُرُمًا وَاتَّقُوا اللَّهَ الَّذِي إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ ﴿المائدة: ٩٦﴾
صيد دريا و مأكولات آن براى شما حلال شده است تا براى شما و مسافران بهرهاى باشد، و[لى] صيد بيابان -مادام كه محرم مىباشيد- بر شما حرام گرديده است. و از خدايى كه نزد او محشور مىشويد پروا داريد.
هیچ آیه ای از قرآن به حرام بودن برخی از آبزیان به هیچ بهانه و دلیلی اشاره نکرده است. اینکه برخی مدعی هستند که ماهی بدون فلس حرام است کذب مطلق است و نسبت دادن دروغ در روز روشن به قرآن که کلام الله است، قدم زدن در راه جهنم می باشد.
الله است که خالق ماهیان و آبزیان و دریا است و مطابق دستور صریح قرآن احدی بجز خالق نمی تواند حرام و حلال وضع کند:
وَلَا تَقُولُوا لِمَا تَصِفُ أَلْسِنَتُكُمُ الْكَذِبَ هَٰذَا حَلَالٌ وَهَٰذَا حَرَامٌ لِّتَفْتَرُوا عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ إِنَّ الَّذِينَ يَفْتَرُونَ عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ لَا يُفْلِحُونَ ﴿النحل: ١١٦﴾
و براى آنچه زبان شما به دروغ مىپردازد، نگوييد: «اين حلال است و آن حرام » تا بر الله دروغ بنديد، زيرا كسانى كه بر الله دروغ مىبندند رستگار نمىشوند.
نتیجه
مطابق آیه 96 سوره مائده هر صید دریا حلال است. این الله است که خالق ماهیان و دریا و انسان است لذا نسبت دادن هرگونه حرام بودن خوردنیها به الله چنانچه با استناد به آیه ای روشن نباشد، معصیت و گناه است و پافشاری بر آن قدم زدن در سبیل حریق جهنم می باشد.